info@bauerclinic.se

Behandling med botox i Stockholm

 • Varför behandla med botox?

  Det muskelavslappnande ämnet har haft ett medicinskt syfte sedan 1950-talet. Utvecklingen gjorde den till en förbehandling av överaktivitet i musklerna som i vissa fall förekom runt ögonen. Produkten blev sedan snabbt populär då det visade sig kunna minska anspänningsrynkor och andra ålderstecken i utvalda delar av ansiktet. Numera är injektioner med botox en av de vanligaste skönhetsbehandlingarna i världen som administreras av läkare.

 • Hur fungerar botox?

  Ämnet begränsar nervsignalerna till utvalda delar i ansiktet. När musklerna kring området inte längre spänns minskas rynkorna och huden slätas ut. De muskler som inte behandlats fungerar som normalt. En förekommande missuppfattning är att botox förlamar muskulaturen på ett onaturligt sätt, ett påstående som inte stämmer. Behandlingar som sker med botox strävar efter att begränsa omedvetna och vanemässiga anspänningsuttryck utan att motverka det naturliga sättet att uttrycka sig.

 • Skönhetsbehandling på Östermalm

  Varmt välkommen för behandling av botox hos oss på skönhetskliniken Bauer Clinic, på Vallhallavägen i Stockholm.

  Kliniken ägs och drivs av mig, Angelica, sedan starten 2014 då jag började arbeta med frisk- och skönhetsvård. Som kund levereras ni alltid professionell service och rådgivning för att ni kan känna er trygga oavsett vilken behandling som planeras. Kliniken är placerad på Östermalm men tar givetvis emot kunder från hela Stockholms närområde.